Over ons

Deze website is speciaal gericht op vrouwen, want eigenlijk zijn alle vrouwen helden. Maar wat is een held eigenlijk? In de breedste zin van het woord is een held iemand die moreel uitblinkt in iets. Dit kan dus van alles zijn. Werk je hard om je dromen waar te maken? Heb je ooit een heldendaad verricht zoals een mensen- of dierenleven gered? Doe je soms onzelfzuchtige dingen voor andere mensen? Heb je zelfstandig een bedrijf opgezet? Zorg je voor iemand, bijvoorbeeld kinderen of ouderen? Heb je ooit een ziekte overwonnen? Zet je je actief in voor het goede doel? Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Eigenlijk kunnen we concluderen dat alle vrouwen helden zijn.

Deze website is opgezet om vrouwen een mix te bieden van informatieve artikelen en luchtige content zoals games. Als powervrouw heb je veel aan je hoofd, dus dan is het belangrijk om af en toe lekker te kunnen ontspannen. Dat kan op womenareheroes.be. Ook kun je inspirerende verhalen lezen over krachtige vrouwen die grootse dingen hebben bereikt in hun leven. Denk bijvoorbeeld aan de eigenaresse van een groot internationaal bedrijf of aan de dame die op de Olympische Spelen enkele gouden plakken mee naar huis mocht nemen. Deze inspirerende artikelen kunnen je nog meer motiveren om je dromen waar te maken.

Het team achter womenareheroes.be is erg trots op alle powervrouwen in deze wereld. Dit is dus een klein bedankje voor jou, want je bent een held en dat mag best wel eens gezegd worden. We hopen dat je je op deze website even kunt ontspannen. Veel plezier!