3 tips voor het kiezen van raambekleding voor openslaande deuren

Heb je openslaande deuren? Dan is het niet eenvoudig om hier de juiste raambekleding bij te vinden. Bij deze deuren kun je namelijk niet zomaar alles plaatsen en ook wil je ervoor zorgen dat je er zelf alle gemakken van ervaart. Het is daarom belangrijk om naar raambekleding te kijken die je goed kunt combineren. Ook wil je dat alles het beste bij jouw interieur past. Maar waar moet je allemaal op letten tijdens jouw zoektocht en welke raamdecoratie gaat hier het beste bij passen? Onderstaande informatie legt het uit.

Raambekleding voor iedere interieurstijl te vinden

Raambekleding voor openslaande deuren moet niet volledig in de weg hangen. Je moet er immers voor zorgen dat je de deuren open kunt doen, maar dat er niets tussen komt te zitten. Daarbij wil je er wel voor zorgen dat je van de voordelen van de raamdecoratie kunt genieten. Het is daarom belangrijk dat je als eerste kijkt naar wat er precies bij jouw interieur past en welke kleuren je hiervoor nodig hebt. Zo is er voor iedere interieurstijl een goede oplossing te vinden, waardoor jij kunt genieten van de nieuwe uitstraling.   

Houten lamellen op maat voor de openslaande deuren

Je kunt dan kijken naar de beste variant. Houten lamellen op maat is een van de mogelijkheden voor de openslaande deuren, waarbij zowel de lichtinval als de sfeer mee bepaald kan worden. De lamellen kun je ophangen voor de openslaande deur en omhoog doen wanneer je de deur open zet. Zodra de deur open is, kun je de houten lamellen op maat eventueel weer dichtdoen, waardoor het binnenklimaat goed blijft. Doordat deze in meerdere kleuren te verkrijgen is, zorg je er ook voor dat het bij de rest van jouw interieur past en jij een goede sfeer krijgt.

Afmetingen voor de raambekleding bepalen

Vergeet daarbij ook niet om naar de juiste afmetingen voor de raamdecoratie te kijken. Het is belangrijk dat wanneer je afwijkende maten hebt, je deze afmetingen goed voor ogen hebt en doorgeeft aan een professional van Inhuisplaza. Je voorkomt hiermee dat er kieren ontstaan of dat de bekleding te groot is. Inhuisplaza heeft voldoende mogelijkheden om alles op maat te laten maken en ervoor te zorgen dat jij alleen nog maar kunt genieten van jouw openslaande deuren en de frisse lucht en goede sfeer die je hiermee in jouw woning krijgt.

Terug naar Business