Een blazer of colbertje is waarschijnlijk een van de meest bekende business kledingstukken. Veel dames dragen regelmatig (of dagelijks) een blazer naar hun werk. Het is namelijk een veelzijdig item dat je op veel verschillende manieren kunt stylen. Vandaag laten we jou drie looks zien met dit mooie colbert van het Nederlandse merk Amy Gee.

Blazer verkrijgbaar via www.amygeeonline.nl

1, Business all the way

De ultieme business look bestaat toch nog altijd uit een zwart/wit ensemble. Daarmee zet je jezelf neer als een echte zakenvrouw die haar carriére belangrijk vindt en bereid is hier hard voor te werken. Voor de ultieme businesslook combineren we het zwarte Amy Gee blazertje met een witte blouse en een zwarte pantalon of kokerrok. Qua accessoires raden we je aan om het sober te houden. Het is mogelijk om een heel klein kleuraccentje te gebruiken in de oorbellen of in een armband, maar over het algemeen zijn subtiele zilveren sieraden een ideale aanvulling op deze outfit. Omdat je niet veel kunt doen met accessoires, is het heel erg belangrijk dat de pasvorm van je kledingstukken perfect is.

2, Casual business
Wil je graag zakelijk gekleed gaan, maar houd je niet zo van de ultieme businesslook zoals hierboven beschreven? Geen probleem, want met een iets meer casual variant kun je ook heel zakelijk voor de dag komen. In deze casual business outfit verwerken we iets meer kleur voor een trendy en frisse look. Daarom combineren we de zwarte blazer met een felgekleurde peplum top en een zwarte of hele donkerblauwe skinny jeans. Momenteel is de aztec print helemaal hot, dus je kunt er ook voor kiezen om een top met aztec motiefje te dragen. Maak je outfit af met een paar mooie, zwarte pumps.

3, Casual & fris
Hoewel een blazer wordt gezien als een zakelijk kledingstuk, kun je jezelf ook casual kleden met dit fijne jasje. Onze casual en frisse outfit tip bestaat uit een mooie, felle bloemenjurk tot net boven de knie. Draag deze met een paar fijne flatjes of kekke heels en combineer het met een zomers sjaaltje of een leuke ketting. Op deze manier kun je je zakelijke blazer ook in je vrije tijd dragen.

NOTFOUND

Terug naar Fashion