Ben jij altijd al benieuwd geweest naar de beauty secrets van bekende Nederlanders, waaronder het beauty profiel van Maxima? Lees dan hieronder wat het geheim is van deze topvrouwen en welke topmerken jij kunt gebruiken voor mooie make-up.

Bekende Nederlandsers onthullen

Zo staat haarstyliste Marielle Bastiaanse elke dag 10 minuten eerder op zodat ze zich rustig kan opmaken en haar haar in model kan brengen. Die extra 10 minuten geven volgens Marielle je een goed gevoel voor de rest van de dag. Rossana Kluivert begint graag bij het begin. De basis moet volgens haar goed zijn anders kan je mooiste jurk nog in het niet vallen zonder goede bh. Ook Daphne Deckers heeft een aantal goede tips. Dat roken slecht is voor de gezondheid weten we, maar Daphne legt graag nog even de nadruk op dat roken ook slecht is voor de huid! En daar krijg je dan later de rekening van gepresenteerd. Daarnaast is het gebruik van een dermaroller voor het gezicht belangrijk voor de productie van collageen. En knipt ze tot slot haar haar regelmatig en het liefst elke keer in een ander model.

Beautyprofiel van Maxima

Onze queen in spé zit er altijd super verzorgd uit en heeft zichzelf een signature aangemeten die perfect bij haar past; blond haar met een tikje uitgroei, warme kleuren blush, nude lipgloss of lipstick, veel oogpotlood en oogschaduw in nude- en bruintinten. Deze topvrouw weet heel goed hoe ze er op haar voordeligst uitziet!

Topmerk producten

Wil je de beste make- up producten van de topmerken? Gebruik dan mascara van Rimmel Londen! Dit wereldberoemde merk is het oudste op het gebied van make-up en gaat met alle trends mee. Ook Max Factor heeft veel invloed gehad op de cosmetische trends en is erg geliefd in Hollywood. Max Factor bedacht de foundation en de valse wimpers. Lancome staat bekend om zijn parfums en wordt niet voor niks de moeder der parfumerie genoemd. Tevens was de bekende lipstick 'Rose de France' van Lancome de eerste rozerode lippenstift met de geur van een Bulgaarse roos.

Terug naar Beauty