Al sinds 2013 blogt Amy Hermans van The Pink Perfectionist over alles wat haar bezig houdt. Beauty, travel en lifestyle passeren de revue in bijna dagelijkse blogposts die met zorg worden gemaakt. Je weet wat men zegt: foto's maken de blog. Dat is hier ook zeker het geval, want door het gebruik van professioneel ogende fotografie, heeft The Pink Perfectionist een zeer trendy en fashionable uitstraling!

Veel merken willen dan ook geassocieerd worden met het online platform van de Belgische Amy. Ze heeft al een aantal succesvolle samenwerkingen op haar naam staan, bijvoorbeeld met bekende namen als Sacha en Kruidvat. Toch kun je er vanuit gaan dat je eerlijke en goede informatie tegenkomt op The Pink Perfectionist, ook al zitten er betaalde samenwerkingen tussen. Deze eerlijkheid en openheid wordt erg gewaardeerd door haar vaste lezers, die dan ook regelmatig hun positieve mening uiten via de comments.

Naar eigen zeggen is The Pink Perfectionist een blog voor levensgenieters. Het kunnen de kleine dingen zijn die het leven mooier maken. Denk aan een heerlijke geurkaars of een mooi, nieuw make-up product. Ook de wat luxere zaken komen langs: een van Amy's hobby's is reizen, en daar vind je dan ook veel artikelen en tips over op haar website.

Uiteindelijk is het een lifestyle & beautyblog die geschikt is voor voornamelijk dames in de leeftijd van 14 tot 65 waar iedereen kan meelezen met de favoriete make-up, verzorgingsproducten, reisbestemmingen, fashion en méér van Amy. Deze powervrouw heeft dus een super succesvol concept uitgerold!

Bezoek Beautyblog The Pink Perfectionist

NOTFOUND

Terug naar Business