Business, pleasure of fashion: de beste tech-accessoires voor jou

Laptops, tablets, smartphones, draadloze koptelefoons of oordopjes, noem het maar op. Iedereen heeft een van deze tech items in bezit. Of het nu voor werk bedoeld is, of voor je eigen plezier. Echter halen we vaak niet het meeste uit deze items. Je kunt je tech eigendommen vaak veel persoonlijker maken of hele handige functies er aan toevoegen. Wil je weten hoe? Lees dan gauw verder!

Business

Een laptop of tablet zijn een van de belangrijkste eigendommen voor de business vrouwen onder ons. Vaak besteden wij tot wel 60 uur per week achter een scherm. Dus hoe zorg je er voor dat je nóg meer haalt uit je apparaat? Laten we beginnen met een goede standaard voor je laptop. Niet iedereen weet het, maar de kans is aannemelijk dat je zithouding achter een laptop niet ergonomisch is. Je toetsenbord, muis en scherm zitten namelijk te dicht bij elkaar om een gezonde houding aan te kunnen nemen. Een standaard fixt al een heel groot deel daarvan, indien je dit combineert met een toetsenbord, muis en een bureau(stoel) of juiste hoogte. Er zijn ook laptop hoesjes en covers waarbij er een kleine standaard in de onderkant gebouwd zit. Zo heb je extra bescherming en functionaliteit, ideaal toch?

Pleasure

Naast productief zijn, is plezier hebben net zo belangrijk. Hoe zorg je er voor dat je apparaat helemaal bij jou past? Je kunt je smartphone, laptop of tablet volledig uitrusten met verschillende accessoires. Neem bookcase iPhone hoesje bijvoorbeeld. Dit is een handig telefoonhoesje waarmee je jouw gehele telefoon beschermt. Wat deze type telefoonhoes zo ideaal maakt, is dat je het ook kunt gebruiken als portemonnee! Mocht je op reis gaan, of een avondje stappen, hoef je maar één ding mee te nemen: je smartphone!

Fashion

Last, but not least; fashion! Het meest vergeten onderdeel van je outfit is vaak toch wel je tech item. Heb jij ook slechts één telefoonhoesje die je voor langere tijd gebruikt, totdat je deze weer vervangt? Beetje gek eigenlijk, want je hebt je telefoon altijd bij je. Daarnaast kost een telefoonhoes veel minder dan een handtas of een paar schoenen. Dus beschouw je telefoonhoesje net als een mode-accessoire en zorg er voor dat je verschillende hoesjes voor verschillende outfits hebt! Een mooie lederen hoes voor bijvoorbeeld een chic etentje, of juist een mooi bookcase met opbergruimte voor tijdens het stappen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kortom: je kunt veel tech items personaliseren met de juiste accessoires. Welke tech-accessoires heb jij al in bezit?

Terug naar Fashion