Deze Halloween decoratie moet je hebben!

It’s spooky season! De herfst is opnieuw begonnen en we weten allemaal wat dat betekent, lekker griezelen met Halloween! 31 oktober houden we graag allemaal vrij om nog eens die kostuums uit de kast te halen en samen met je vrienden of familie er een leuk feest van te maken. Hou jij ook zo van Halloween en wil je graag je huis volledig decoreren voor Halloween? Wij vertellen je alvast welke decoratie je zeker moet hebben om deze dag volledig in thema door te brengen!

Pompoenen, pompoenen en nog een pompoenen!

In de herfst groeien de pompoenen volop en daarom zijn ze ook niet weg te denken tijdens het Halloweenfeest. Zoek online welke figuren je uit de pompoenen kan snijden en maak er een activiteit van. ‘s Avonds licht je deze figuren op met een kaars, zodat iedereen je zelf uitgesneden pompoenen kan bewonderen voor de voordeur!

Een kostuum natuurlijk!

Halloween draait rond de kostuums. Hierin kan je helemaal los gaan en de zotste kostuums verzinnen om dit jaar te dragen. Ga voor je favoriete tv-ster, een bekende influencer of een voorwerp. Hoe origineler, hoe leuker natuurlijk.

Hou je niet van kostuums, maar wil je toch in thema naar het Halloweenfeest in de buurt gaan? Bij Geschenkatelier kan je een griezelige sweater bestellen. Deze truien zijn bedrukt met Halloween quotes als ‘Trick or treat’, ‘Boo!’, ‘Klein spookje’, ‘Happy Halloween’,... en zijn dus helemaal in thema!

Tip: hou ook de websites met dagaanbiedingen goed in de gaten!

Vergeet al het lekkers niet!

Zoals elk feest draait ook Halloween rond al het lekkers. Snoep, chocolade en andere lekkernijen in de vorm van spinnen en heksen. Kijk eens in de supermarkten welke snoepjes en chocolaatjes ze verkopen in thema van Halloween. Zo kan je vast al een hele tafel vullen voor je gasten.

Of bak zelf een spinnentaart of spooky cupcakes. Laat je creativiteit helemaal los in de keuken. Als je liever de pompoenen ook in de keuken wil gebruiken, maak dan een pompoensoep met spinnenballetjes. Maak zelf je balletjes voor je soep en spik enkele ongekookte spaghetti slierten doorheen de balletjes. Deze dienen als de spinnenpootjes. Als je de balletjes dan kookt in de soep, kookt de spaghetti gaar en heb je echte spinnen in je soep!

Nepspinnen en spoken

De meest populaire decoratie voor Halloween zijn de spinnenwebben, nepspinnen, plastieken skeletten en spoken. Ook maskers kan je gebruiken als decoratie. Leg deze verspreid in je huis en laat je gasten schrikken. De Halloween decoratie is populairder aan het worden in België. Neem dus zeker een een kijkje in de winkels voor meer inspiratie.

Terug naar Shoppen