Deze items heb je nodig voor een lekkere zomer in jouw tuin komende zomer

Het lekkere weer staat weer voor de deur. Wil jij zorgen dat je deze zomer ultiem kunt genieten in eigen tuin? Lees hier welke items je moet hebben om het meeste uit je tuin te halen. Zo kan je bijvoorbeeld een nieuwe tuintafel kopen. Met nieuwe items in je tuin host jij straks de gezelligste barbecue host van al je vrienden in je prachtige tuin.

Parasol

Heb je geen overkapping in de tuin waar je aan de zon kunt ontsnappen? Koop dan een parasol. Dit is een goedkoper alternatief wat ook nog leuk oogt. Er zijn meerdere varianten. Zo heb je de standaard parasol, de zwevende, een die je aan de muur bevestigd en talloze andere. Ook zijn al deze varianten in meerdere kleuren en patronen te verkrijgen. Hierdoor is er altijd een die bij jouw stijl past.

Eethoek

Wil je met het heerlijke weer lekker buiten eten? Zorg dan voor een goede eethoek. Je kan hier een set voor aanschaffen, maar je kan ook de tafel en stoelen los van elkaar kopen. Zo kan je precies jouw eigen smaak samenstellen. Houd er rekening mee dat je bij een eethoek extra zitplekken kunt creëren, wanneer je vrienden en familie komen barbecueën.

Loungeset

Na het eten heerlijk natafelen? Plof dan neer in je gloednieuwe loungeset. Gezellig met z’n allen op de bank genieten van de lange zomeravonden. Heb je in jouw tuin geen ruimte voor een loungeset en een eethoek? Combineer dan een hoge loungeset met een eettafel. Dit bespaart ruimte en zorgt er voor dat je het beste van beide hebt.

Buitenverlichting

Langer genieten van de zomeravonden? Zorg dan dat je tuin goed verlicht is. Zorg vooral dat de looproute naar je huis goed verlicht is. Dit voorkomt gestruikel in het donker. Met een lichtslinger kan je makkelijk veel gebruikte plekken in je tuin verlichten en breng je gelijk sfeer aan in je tuin.

Wil jij deze zomer heerlijk genieten in eigen tuin? Dan zijn dit je items die je moet hebben, en je kunt ze eenvoudig online shoppen! Zorg er met een parasol voor dat je op zonnige dagen ook van de zon kan ontsnappen. Stel je eigen eethoek samen door een tuintafel en tuinstoelen aan te schaffen. Heerlijk na tafelen doe je met je nieuwe loungeset. Zorg er daarnaast voor dat je je tuin goed verlicht. Hierdoor kan jij 's avonds langer in je tuin genieten. Verlicht daarnaast goed de looproute dit voorkomt gestruikel in het donker. Met deze items haal je het meeste uit je eigen tuin.

Terug naar Shoppen