Business ladies hoeven niet meer saai in pak naar het werk. Er mag namelijk best gevarieerd worden in outfits, zo lang de boventoon wel zakelijk blijft. Er zijn talloze fashion trends die zakenvrouwen kunnen gebruiken om hun outfit iets op te pimpen. Verschijn fashionable op het kantoor met de volgende tips:

Pastels

Pasteltinten zijn perfect voor dames die even nét iets anders willen dan de standaard donkere kleuren die normaal op kantoor worden gedragen. Deze kleuren zijn vooral geschikt voor brunettes, maar ook blondines kunnen zicht wagen aan een mooie pasteltint. Het is mogelijk om je compleet in pastels te hullen, maar dat geeft je misschien een te lieve en zoete uitstraling. Je kunt er dus ook voor kiezen om een pastel item te gebruiken als accent, bijvoorbeeld een zalmroze top of mintgroene pumps.

Peplum

De peplum is nog steeds helemaal trendy. De vorm ken je misschien wel: eigenlijk is het een klein 'rokje' aan de onderkant van je top. De peplum is geschikt voor bijna alle body shapes, maar vooral vrouwen die hun curves willen benadrukken zijn gebaat bij dit mooie kledingstuk. Peplums komen in verschillende vormen, onder andere tops en jurken. Beiden zijn eenvoudig zakelijk te gebruiken. In de jurk vorm vind je ze bijvoorbeeld op de Merkjurkjes.nl shop van Uniq kleding. Een top kan met een kokerrok of pantalon worden gedragen. Voorbeelden van peplum topjes vind je bijvoorbeeld in deze categorie dames shirts van online shop online shirts. Een combinatie met shirts is ideaal voor de zomerdagen want het ziet er ook zonder colbert erg chique uit.

Printjes

Wil je jouw zakelijke outfit een beetje opfleuren? Printjes zijn de ideale manier! Het ligt een beetje aan jouw kantooromgeving hoe ver je deze trend kunt doorvoeren in je outfits. Werk je in een vrij chique omgeving? Kies dan voor een print top, bijvoorbeeld met bloemen, en combineer deze met een pantalon of rok en een colbert. Werk je in een creatievere omgeving waar je wat meer vrijheid krijgt qua klederdracht? Ga dan voor een mantelpak met een (subtiele) print en combineer dit met een basic shirt.

Terug naar Fashion