Ben jij een echte festival ganger? Hou je van de relaxte levensstijl, een lekker drankje en fantastische muziek? Lees dan vooral verder! Wij hebben namelijk festival fashion tips voor je. Met deze tips kom jij heel zeker stylish voor de dag als je met je biertje bij Green Day of P!nk staat te rocken. Dit zijn dé festival fashion trends van 2013:

1, Shorts

Dit korte broekje is onverminderd populair bij festivalgangers. Een shorts is namelijk comfortabel é stylish tegelijk. Je kunt er gemakkelijk in bewegen en het geeft een stoere uitstraling. Er zijn natuurlijk talloze shorts te koop. Wij hebben drie favorieten op een rijtje gezet:


Jeans shorts / Rode gestreepte shorts / Zwarte leren shorts

2, Franjes

Alles met franjes is goed: of het nu gaat om laarsjes, shirtjes, broekjes of tassen. Het geeft een boho uitstraling en het resultaat is een effortless look. Vooral in combinatie met lange lokken met 2 ienie mini vlechtjes erin en een sjaaltje in het haar zijn franjes perfect voor festivals.

3, De zonnebril

Onmisbaar tijdens zomerse dagen: de zonnebril. Het is niet alleen een praktisch item, het is ook een fashion statement. Een grote pilotenzonnebril maakt je look namelijk helemaal af. Tijdens de minder zonnige festivaldagen is een zonnebril toch een musthave. Steek em in je haar of hang 'em aan je truitje. Wanneer de zonnestalen doorkomen ben je de eerste die de zonnebril weer op haar neus heeft staan!

Verder hebben we nog een tip: trek iets unieks aan! Op een festival kun je er exact bijlopen zoals jij dat graag wil. Dit is je kans om helemaal los te gaan qua outfits. Alles kan, alles mag. Jurkjes doen het ook altijd goed, in combinatie met cowboy boots of een sandaaltje. Of ga voor een jumpsuit of playsuit. Wees creatief!

Terug naar Fashion