Get beach ready: how to style your bikini

The sun is shining and so are you. De zon begint weer te schijnen en we kunnen weer met z’n alle het strand op. Maar welke bikini trek je aan en hoe maak je jouw swimwear outfit compleet? Wij nemen je graag mee zodat jij straks jou swimwear look rockt.

Bikini trends

Bikini’s zijn er in alle soorten en maten. Zo kun je gaan voor een trendy bikini met een printje, een leuk kleurtje of een asymmetrisch model. Een populair model is de diepe V-hals of de vierkante hals. Trends blijven natuurlijk trends en het is hartstikke leuk om hier in mee te gaan maar uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat jij je er fijn in voelt.

Maak je outfit compleet

De leukste summer look creëer je door je favoriete bikini te combineren met de leukste trendy sieraden. In de zomer loop je de hele dag in de bikini, hoe leuk is het dan om deze look een extra touch-up te geven. Ga voor een mooie kralen ketting of een schelpen armbandje. Een extra leuk sieraad in de zomer is een enkelbandje, deze mag natuurlijk niet ontbreken. Zorg ervoor dat je wel kijkt naar het materiaal van de sieraden, door te kiezen voor stainless steel sieraden blijven je sieraden mooi wanneer je in het water gaat. Draag de leukste slippers, een mooie zonnebril en maak het af met een mooie hoed of andere haaraccessoire. Al je stranditems neem je natuurlijk mee in een leuke strandtas. Wil je tussendoor even gaan lunchen bij een leuk beachtentje? Kies dan voor iets gemakkelijks. Ga voor een luchtig jurkje of een makkelijk broekje. Het is al zo warm buiten, maak het jezelf zo comfy mogelijk.

Badmode op My Jewellery

Op My Jewellery vind je een groot assortiment trendy swimwear. Hier vind je een bikini met de leukste on-trend printjes en kleuren. Ga jij voor een zebra badpak of kies je toch liever een pastel bikini. Genoeg keuze om de shine te pakken op het strand. En wist je dat alle bikini’s op My Jewellery eigen label items zijn? Dat wilt zeggen dat deze items zelf zijn ontworpen en dus hartstikke uniek! Je kunt deze items dus ook alleen shoppen op My Jewellery. Steel de show op het strand met een van de bikini’s van My Jewellery. Het online shoppen van badmode wordt steeds populairder. Hoe fijn is het om thuis op je gemak je nieuwe bikini te kunnen passen.

Volgens mij genoeg inspiratie om je nieuwe swimwear look te creëren. Shop snel je nieuwe favoriete en steel de show op het strand.

Terug naar Fashion