Heb jij deze beautytips al uitgeprobeerd? 

Een slechte huid, vet haar of gewoon een onverzorgde uitstraling. Het is niet altijd gemakkelijk om er 24/7 perfect bij te lopen. Dat is natuurlijk ook helemaal niet nodig, maar je voelt je meestal wel een stuk beter wanneer je extra aandacht besteedt aan je uiterlijk. Bovendien draagt het ook bij aan meer zelfvertrouwen. Wees lief voor jezelf en voor je lichaam. Daardoor zie je er niet alleen verzorgder uit, maar voel je je ook nog eens veel beter. Benieuwd hoe je dit aan moet pakken? Met een aantal handige beautyhacks is een goede uiterlijke verzorging nog nooit zo gemakkelijk geweest. Heb jij deze beautytips al eens uitgeprobeerd?! 

Verzorg je huid altijd goed voor het slapengaan 

Na een lange dag heb je waarschijnlijk weinig zin om nog een tijd in de badkamer te staan. Logisch. Toch is het wel belangrijk om ook in de avonduren iets aan je uiterlijke verzorging te doen. Juist voor het slapengaan is het belangrijk om je huid extra aandacht te geven. Je huid is immers de gehele dag blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Daarnaast is het goed om je make-up er iedere dag af te halen, zodat de poriën niet verstopt zullen raken. Verzorg je huid vervolgens in elk geval met een goede hydraterende crème van een kwalitatief merk, zoals bijvoorbeeld La Roche-Posay

Stop met roken 

Dit is misschien een flauwe beautytip, maar wel erg effectief. Roken heeft een zware invloed op je gehele lichaam. Niet alleen op de binnenkant, maar ook op de buitenkant. Je huid wordt er slechter van, je verouderd sneller en dan spreken we nog niet eens over de schade die je van binnen aanricht. Wie er gezonder uit wilt zien, moet er dan ook voor zorgen dat er minder schadelijke stoffen binnen komen. Dit geldt niet alleen voor roken, maar ook voor wat je eet. Ze zeggen niet voor niets: je bent wat je eet. Als jij heel gevarieerd eet en gezonde voedingsstoffen binnen krijgt, zal je dit ook aan je huid merken. 

Drink extra veel water 

Water, water en nog eens water. Water is de allerbelangrijkste bron voor jouw lichaam. En nee, dan bedoelen we niet drankjes waar water in zit verwerkt. Dit is goed voor vocht, maar heeft niet hetzelfde effect als pure water. Dus ga niet in de weer met frisdrank of limonade, maar blijf gewoon bij echt water. Water draagt niet alleen bij aan een gezondere huid, maar helpt ook bij een goede stofwisseling. Daarnaast wordt het ook vaak gebruikt bij het afvallen, omdat je door veel water te drinken sneller vol zit. 

Slaap voldoende 

Onvoldoende slaap is funest voor je lichaam. Daarom is het goed om van minimaal 8 uur slaap per nacht te genieten. Ga vroeg naar bed of zorg er simpelweg voor dat je wat langer kunt blijven liggen. Dat is niet alleen goed voor je uiterlijk, maar ook voor je gehele lichaam. Zowel fysiek als mentaal. 
 

Terug naar Beauty