Dat we allemaal blij worden van iets winnen is natuurlijk geen geheim. Wanneer het om een mooi geldbedrag gaat, is het al helemaal mooi meegenomen. Er zijn talloze manieren om een geldbedragen te winnen, krasloten zijn daar een van. Het is een van de meest geliefde manieren als het aankomt op het winnen van geldprijzen, omdat je nergens aan vast zit. Je bepaald zelf hoeveel en hoe vaak je krasloten koopt. Is het een eenmalig uitprobeersel? Geen probleem! Je kan natuurlijk ook je win kansen vergroten door vaker een kraslot aan te schaffen.

Verschillende soorten krasloten

Krasloten komen regelmatig voor in nieuwe varianten. Naar mate de krasloten veranderen, wordt de spelbeleving natuurlijk ook anders. Een aantal verschillende soorten krasloten zijn o.a. het spaarvarken, flappenkrassen krasloten, 24 karaat cash, de december kalender en de Neon ’90 kraskaartjes. Het ‘Alles op Rood, Alles op Zwart’ kraslot is razend populair in de wereld van krasloten. Het kraslot kost maar €1.- per stuk en het uitbetaalpercentage ligt net onder de 50%. In totaal zijn er maar 10 hoofdprijzen met een bedrag van €400.- wat het kraslot gelijk een stuk minder aantrekkelijker kan maken voor sommigen.

Verkooppunten

Krasloten zijn het hele jaar door verkrijgbaar, uiteraard is dit wel per kraslot verschillend. Er zijn uitzonderingen zoals de december kalender. Ondanks dat we tegenwoordig bijna alles online bestellen, kopen we krasloten gewoon in een fysieke winkel. Supermarkten zijn een populair verkooppunt, maar denk ook aan winkels zoals de Primera. De meeste supermarkten zijn voorzien van een service balie. Meestal is dit het eerste wat je tegemoet loopt bij binnenkomst. 

Welk kraslot kan je het beste kiezen?

Er zijn verschillende soorten krasloten, die allemaal één ding gemeen hebben, het staat vrijwel vast dat je de helft van je inzet verliest. Als je dacht krasloten te kunne verslaan op lange termijn, dan heb je dat mis. Dit is enkel mogelijk wanneer je een van de gelukkige grote prijswinnaars bent. Des te goedkoper het kraslot, des te kleiner de kans dat je er winst uithaalt. Het is aan te raden om krasloten te kopen rond de €10.- omdat het uitbetalingspercentage daarvan ongeveer 70% is. 

Terug naar Games