Wil jij je nagels voorzien van een trendy kleurtje deze zomer en dit najaar? Wees helemaal bij de tijd met de onderstaande nagellak trends!

Witte nagellak

Rag & Bone stuurde de modellen al met witte nagels de catwalk op, maar nu is de trend ook overgewaaid naar de rest van de wereld. Witte nagellak is hot! Bloggers namen de trend feilloos over en ineens zag je overal witte nagels op het wereldwijde web verschijnen. Witte lakjes zijn geschikt voor zowel vingers als tenen en ze laten je tan extra mooi uitkomen. Witte nagellak is sowieso een onmisbare musthave in je nagellak stash, want het is een perfecte basis voor mooie nailart. Felle kleurtjes pakken namelijk extra goed op een lichte ondergrond.

Nailart

Wees creatief en geef je nagels een leuk printje! Nailart is namelijk een echte nagellak trend en is absoluut niet meer weg te denken uit mode- en beauty land. Op internet zijn talloze designs te vinden die je kunt namaken, maar het is natuurlijk nóg leuker als je een compleet unieke creatie op je nagels tovert. Probeer voornamelijk met lichte kleuren te werken, want dat is helemaal trendy op het moment. Gebruik je felle kleurtjes? Zorg dan voor een goede basis door middel van witte nagellak.

Creatieve french manicure

Iedereen kent natuurlijk de traditionele french manicure met het mooie witte randj aan het einde van je nagels. Deze is nu in een nieuw en creatiever jasje gegoten! Kies bijvoorbeeld voor glitterende tipjes of felgekleurde tipjes. Ook kun je gaan voor een reversed french manicure. Hierbij worden de halve maantjes bij je nagelriemen juist in een andere kleur gelakt dan de rest van je nagel. Erg uniek!

Ombre nagels

Jawel, ombre is hot! Je ziet het in kleding, kapsels en nu ook op de nagels. De techniek is eenvoudig, maar wel tijdrovend. Zorg voor een sponsje en minimaal twee kleurtjes nagellak. Lak je nagels in de lichtste kleur nagellak. Vervolgens lak je de nagellak naast elkaar op een stukje papier en met behulp van een tandenstokertje kun je de twee kleurtjes in elkaar laten overlopen. Vervolgens dip je een schoon sponsje in de nagellak en spons je de kleur op je nagels. Topcoat erover en klaar!

Wat is jouw favoriete nagellak trend? Shop tips vind je op het portaal voor gifts en cadeau ideeen van Gizl!

Terug naar Beauty