Niet alleen fashion bloggers zoals Andy van Stylescrapbook of de Italiaanse Chiara veroveren de digitale wereld, ook beautybloggers zijn tegenwoordig super hip en goed voor onze inspiratie op het gebied van.. ofcourse, beauty!

MissLipgloss.nl

Beautyblog MissLipgloss is opgezet door het creatieve brein Cynthia. Ze begon in 2006 en was daarmee de eerste Nederlandse beautyblogger. Elke dag post Cynthia ongeveer 2 keer interessante filmpjes, tips en nieuwste trend op MissLipgloss voor haar volgers. En die volgers komen in grote aantallen! Zo heeft de beautyblog tussen de 30.000 en 50.000 unieke bezoekers per dag. Haar doelgroep, jonge vrouwen tussen de 18 en 25 jaar, kunnen naast haar blog lezen ook shoppen in de Miss Lipgloss Shop! De fijne cosmetica producten die worden aangeboden heeft Cynthia eerst zelf gekozen, getest en goedgekeurd.

Beautygloss.nl

Mascha is de troste eigenaresse van deze beautyblog genaamd beautygloss. In 2007 startte de Russische Mascha de beautyblog om zo haar grote passie met de rest van de wereld te delen. Ze plaatst dagelijks filmpjes met beautythema's en elke zondag kunnen bezoekers hun vragen stellen in een 'stel je vraag' artikel. Deze dame weet vele mensen te boeien, dat blijkt wel uit het aantal bezoekers, 80.000 per dag! Naast haar succesvolle blog heeft Mascha een webshop geopend, ByBG.nl, waar ze al haar favoriete producten verkoopt. Als klap op de vuurpijl vond op 22 oktober 2011 het eerste Beautygloss Party plaats. Een gigantisch feest met 650 gasten waar bezoekers een hoop leuke beauty activiteiten konden doen. Een traditie was geboren, het tweede feest vond plaats op 21 april 2012 met maar liefst 1500 gasten.

VeraCamilla.nl

Vera Camilla is de fashionblogger achter de gelijknamige blog. Vera staat bekend om haar voorliefde voor rode lipstick. Verder is ze verslaafd aan twitter en zanger Drake. Hoewel VeraCamilla officieel een beautyblog is, post ze af en toe een fashion item online over haar favoriete hakken, sneakers, rokjes en bloesjes. Sinds 2009 werkt ze vanuit haar kantoor/slaapkamer aan haar beautyblog. Ze post interessante artikelen, reviews, filmt, beantwoord mails, pleegt telefoontjes en bezoekt pers events. Een paar weken nadat ze begon met bloggen won ze al een SpinAward voor het Beste Jonge Talent. Een titel om trots op te zijn! En dat is ze ook, veracamilla.nl is haar bedrijf en full-time baan. Ruim 20.000 unieke bezoekers volgen Vera trouw en ze zal altijd eerlijk en transparant blijven.
Terug naar Beauty