Guess heeft een bepaalde nieuwsgierigheid naar mode. De uitgebreide collecties mogen zeker inventief en geraffineerd genoemd worden dankzij hun veelzijdige afwerking, kleurgebruik en kwaliteitseisen. Dankzij de pasvorm van Guess wordt jouw sexappeal ook nog eens extra versterkt vanwege het feit dat de kleding perfect aansluit op jouw lichaam.

Speelse charme

Het modemerk bezit een zekere speelse charme dat geen ander label in dezelfde mate bezit. De kleding maakt nieuwsgierig en voorziet jou van een eigen kijk op fashion. Met ieder Guess kledingstuk trek jij namelijk de aandacht omdat je een echte eye catcher bent. Combinaties in Guess kleding kunnen zelfs perfect genoemd worden op ieder punt.

Zowel voor hem als haar

Guess kleding en accessoires zijn beschikbaar zowel voor hem als haar. De Guess designers richten zich daarmee dus op een heel jong publiek. Dankzij deze doelgroep blijft de kwaliteit van de kleding ook nog eens zeer hoogwaardig en ontwerpen zij uitzonderlijk voor jou, maar ook voor je partner. Als je naast de kleding ook een blik zou willen werpen op de accessoires, heb je een grote keuze uit riemen, tassen, kettingen, oorbellen, armbanden en ringen bijvoorbeeld.

Zelfverzekerd als bijna gedurfd

Guess voorziet jou van een zeer zelfverzekerde uitstraling, waar je ook bent. De kleding is geschikt voor tal van gelegenheden; of je nu naar je werk gaat, of 's avonds een feestje hebt. Van deze kleding kun je dus echt op ieder moment van de dag genieten. Bepaalde Guess items zoals jurkjes en rokjes hebben zelfs een zekere gedurfde uitstraling die jou helemaal kan laten stralen.

Terug naar Fashion