Er zijn talloze stijliconen die bekend staan om hun prachtige Old Hollywood Style make-up. Denk aan winged eyeliner, highlighter op de ogen, mooie rode lipstick en een gezonde glow over het hele gezicht. Celebs als Dita von Teese, Marilyn Monroe en Elizabeth Taylor rock(t)en deze look helemaal, en nu vertellen we jou hoe jij deze Hollywood glam look kunt namaken

Gezicht

Kies voor een mooie foundation die zeker niet te donker is voor je huid. Een egale teint is belangrijk, dus zorg ervoor dat je met behulp van concealer alle oneffenheden goed bedekt. Tenslotte kies je voor een transparante poeder en maak je het af met wat donkerrode of roze blush op de appeltjes van je wangen. Geen bronzer, niet shapen. Gewoon simpel een beetje blush aanbrengen is genoeg.

Ogen:

Kies voor een shimmery beige oogschaduw, en breng deze aan over het gehele ooglid. Ga voor een grijze kleur en breng deze aan in de arcadeboog. Goed blenden! Kies dan een witte shimmery oogschaduw en breng deze aan richting je binnenste ooghoek en op je wenkbrauwbot. Vervolgens neem je een zwarte eyeliner en maak je een winged eye. Ga voor nepwimpers of breng enkele dikke lagen mascara aan op je wimpers. Tenslotte pak je een wit oogpotlood en breng je dit aan op je waterlijn.

Lippen:

Rode lippen zijn echt onlosmakelijk verbonden met de old Hollywood style make-up. Kies voor een rood lippotlood en breng dit aan over je hele lippen. Neem vervolgens een felrode lipstick en breng deze (eventueel met een kwastje) aan op je lippen. Mocht je je liplijn nóg meer willen definiëren, dan kun je deze met concealer nogmaals natrekken. Zo creëer je een superscherpe liplijn.

Terug naar Beauty