Op zoek naar een panty? Denk dan aan de hold up panty!

Een panty is een van de dingen waar iedere vrouw er wel een paar van in huis heeft. Dit komt doordat een panty niet alleen heel mooi kan staan, maar ook nog eens ontzettend functioneel is. Doordat je een extra laag over je blote benen draagt heb je het namelijk een stuk minder snel koud als je een jurkje of een rokje draagt. Nu heeft de panty natuurlijk ook enkele nadelen. Je trekt ze namelijk ontzettend makkelijk kapot als je moet plassen. Nu is er hier gelukkig een mooie oplossing voor bedacht. Benieuwd naar deze oplossing? Lees dan snel verder! In deze blog vertellen we je hier namelijk meer over.

Wat is een hold up panty?

Het grootste verschil tussen de normale panty en de hold up panty zit hem in de vormgeving van deze panty. De hold up panty stopt namelijk op de bovenbenen waar de normale panty tot de middel wordt gedragen. Het grootste voordeel van deze hold up panty is dat hij niet uit hoeft als je naar het toilet gaat. Doordat je de panty niet meerdere keren op een avond aan en uit hoeft te doen is de kans dan ook een stuk kleiner dat deze zal scheuren. Je hebt hierdoor onderaan de streep gewoon een stuk minder panties nodig. De hold up panty zal in aanschaf in eerste instantie wel een stuk duurder zijn dan de normale panty, maar doordat je er een stuk minder van nodig hebt is dit verschil in kostprijs al snel gecompenseerd.

Hoe blijft een hold up panty omhoog?

De normale panty zit rond de middel zodat deze niet ongewenst afzakt. Nu zul je waarschijnlijk denken, hoe blijft de hold up panty dan op de plek zitten? Dit kan op verschillende manieren bewerkstelligd worden. Sommige hold up panties hebben een plaklaag aan de binnenkant. De panty wordt dus aan de bovenbenen geplakt en zakt hierdoor niet af. Een andere manier waarop deze op de plek blijft zitten is middels een jarretelgordel. Deze draag je om de middel en houdt de hold up panty omhoog middels jarretels. Benieuwd naar de verschillende opties als het gaat om hold up panties? Bezoek dan eens de website van Nylons and More!

Terug naar Fashion