Populairste gratis spelletjes op een rij

Tegenwoordig is de gamewereld erg groot. Zo worden er wereldwijd miljoenen consoles en games verkocht en bedraagt de gamemarkt miljarden euro's. Ondanks dat gaming erg populair is, spelen nog steeds veel mensen graag een gratis spelletje via het internet. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het portaal spelletjes-nl.nl spelletjes spelen of een van de vele andere portalen. Spelen kan op elk apparaat, want ze zijn niet zwaar voor de computer en kunnen meestal in enkele minuten gespeeld worden. Benieuwd naar welke categorieën van deze gratis online spelletjes het meest gespeeld worden? Lees dan snel verder!

Game Tetris 

Tetris is een spelletjescategorie dat al tientallen jaren meegaat. De bedoeling bij deze spellen is dat je meerdere vallende stenen op de juiste plek zet, zodat uiteindelijk de kleuren bij elkaar komen en de stenen weer verdwijnen. Je hebt namelijk maar een beperkt gebied waarin je de stenen kan plaatsen, dus is het belangrijk dat je de kleuren bij elkaar zet. Tijdens het vallen kan je de stenen draaien en verplaatsen om uiteindelijk op de perfecte plek neer te zetten. Denk goed na en ga nauwkeurig te werk. Wanneer je meerdere stenen achter elkaar fout neerzet, ben je al zo goed als verloren. Tetris wordt nog steeds erg veel gespeeld en is dan ook overal op het internet te vinden.

Game Tower defence

Tower defence spelletjes zijn echte strategie spellen. Bij Tower defence spelletjes is het de bedoeling dat je een gebied of gebouw verdedigt tegen de vijanden. Zij proberen namelijk het gebied of gebouw te beschadigen en uiteindelijk over te nemen. Aan jou de taak om torens neer te zetten die deze vijanden aanvallen. Op de torens kunnen boogschutters, magiërs, ridders en vele andere eenheden staan. Zij zullen jou helpen met het verslaan van de vijanden, maar wees alert. Je kunt niet oneindig veel torens neerplaatsen en de vijanden nemen per ronde in aantal toe. Wees dus geduldig en bekijk goed waar je een toren moet neerzetten. Tower defence spelletjes zijn ideaal om voor een langere tijd te spelen.

Game Bubble Shooter

Wie kent de Bubble Shooter spellen nou niet? De Bubble shooter games zijn heel simpel qua concept maar erg verslavend om te spelen. De bedoeling hierbij is dat je verschillende balletjes naar de juiste plek schiet. Het gaat hierbij om het samenvoegen van kleuren. Heb je bijvoorbeeld een geel balletje? Dan moet je deze richting andere gele balletjes schieten. Wanneer deze samenkomen, zullen ze allemaal verdwijnen en ruimte maken voor nieuwe balletjes. Blijf op deze manier doorgaan en bouw je punten op. Wie weet verbreek je een nieuw record?

Andere populaire gratis games

Meer populaire spelletjes titels vind je hier:

Terug naar Games