De perfecte jurk is een veelzijdige jurk die je eindeloos kunt combineren met verschillende schoenen en accessoires. De perfecte jurk is een jurk die iedereen prachtig staat, ongeacht welke stijl of maat iemand heeft. Simone van Trojen wilde deze jurk ontzettend graag hebben, maar tot haar verbazing kon ze hem nergens vinden. Daarom besloot ze zelf een jurk te ontwerpen en te verkopen via haar eigen webshop LaDress. Tegenwoordig is LaDress niet meer weg te denken uit het online jurkenshop aanbod.

Simone ontwikkelt haar idee terwijl ze op vakantie is met haar gezin. Ze is meteen enthousiast en het idee laat haar niet meer los. Ze besluit de sprong in het diepe te wagen en zegt haar baan op. LaDress wordt geboren. Enkele uren nadat de webshop online gaat, komt de eerste order al binnen. Een euforisch moment voor Simone: “Ik ging uit eten met mijn man om te vieren dat de shop online was gegaan. Op een gegeven moment kreeg ik een email binnen en ik zag dat iemand een bestelling had geplaatst. Dat was echt fantastisch!”. Dit is de eerste van vele orders die zullen volgen.

LaDress is super populair en Simone is er bijna 24/7 mee bezig. “Op een gegeven moment was ik zo ontzettend druk dat ik niet meer kon ontspannen. Mijn hoofd zat gewoon te vol met ideeën en andere zaken die bij een eigen bedrijf komen kijken. Ik trok het niet meer”. In 2012 besluit ze om zakenpartners te zoeken zodat ze haar rust terug kan vinden. Van Trojen verzamelt een team om zich heen met mensen ze vertrouwt. Met een marketing man, twee zakenpartners en een zakelijk directeur is haar team compleet.

De toekomst? Groeien, groeien en nog eens groeien. Simone heeft Nederland al veroverd met haar prachtige jurken. Nu is de rest van Europa aan de beurt. Engeland, Frankrijk en Luxemburg staan op de planning en ooit wil ze wereldwijd haar trendy jurken gaan verkopen.

Simone van Trojen is dus een echte powervrouw: ze zegt haar baan op om haar droom na te jagen. Nu is ze eigenaresse van een internationaal bedrijf. Welke droom zou jij graag willen najagen?

NOTFOUND

Terug naar Business