We weten allemaal dat seks goed is voor de mens: je wordt er vrolijk van en het geeft je energie. Daarbij kan neuken worden gezien als een heuse workout. Met een half uurtje flink rollebollen verbrand je namelijk al snel zo'n 350 calorieën. Wij hebben enkele onmisbare sexercise tips voor je zodat jij je seksleven een flinke oppepper kunt geven én weer strak in je vel komt te zitten. Lees maar mee:

1, Degene die bij de seks standjes bovenop zit, verbruikt de meeste calorieën. Wissel dus af en toe eens af zodat de ander ook aan zijn sexercise toekomt. Daarbij is afwisseling ook goed voor de spanning en het uitstellen van een orgasme.
2, Opbouwen is de key. Net als alle andere actieve sporten word je beter in sexercising zodra je het vaker doet. Begin rustig aan en bouw het uit naar langere sessies. Plan dus 3 tot 5 keer per week een half uurtje sexercise met je partner en wisse af en toe af met een flink powersessie.
3, Variatie houdt het interessant. Altijd de vrouw bovenop of altijd doggystyle? Dat wordt op den duur ook maar saai. Zorg dus voor genoeg variatie in standjes. Op het internet zijn talloze standjes voor uitdagende sex te vinden die ongetwijfeld interessant zijn om eens uit te proberen.

Uw advertentie hier?

Sporten is goed voor je seks-prestaties

Andersom kun is sporten ook weer goed voor de bedprestaties. Hoe fitter je bent, hoe beter je in bed presteert, aldus verschillende onderzoekers. Daarom hebben we ook enkele tips om in shape te blijven zodat jij je partner optimaal kunt verwennen tussen de lakens.

1, Sport zo'n 3 keer per week, ongeveer 30 tot 45 minuten per keer. Dit zorgt ervoor dat je uithoudingsvermogen beter wordt, je gaat strakker in je vel zitten en je zelfvertrouwen voor tijdens een lekker seks standje zal stijgen. Allemaal zaken die in de slaapkamer tijdens het sexen en neuken bij je seks standjes prima van pas komen, toch? Tips voor seks standjes & lekkere kamasutra sex vind je op het portaal droomvrouwenverleiden.nl.
2, Sporten heeft natuurlijk alleen nut wanneer je ook een fatsoenlijk voedingspatroon aanhoudt. Laat alcohol en vette hap zoveel mogelijk staan en kies voor gezonde alternatieven zoals verse groente-fruit sappen en noten.
3, Roken is slecht, dat is algemeen bekend. Het is echter niet alleen slecht voor je lichaam, maar ook slecht voor je seks prestaties. Doordat roken zorgt voor een mindere doorbloeding, zul je minder intens genieten dan een niet-roker. Allemaal redenen om die ranzige stinkstokjes links te laten liggen. Ook alcohol en seks gaan slecht samen!

Als laatste is ook nog zelfvertrouwen belangrijk. Weten wat de gemiddelde penisgrootte van een man is? Weten welke producten je kunnen helpen om nog meer zelfvertrouwen te krijgen? Hier hebben we een lijstje voor je met interessante websites:

Terug naar Sport
test banner
test banner