Hét oogschaduw pallet voor een mooie, rustige en zakelijke look is wel het Urban Decay Naked Basics pallet. Dit kleine palletje is ideaal voor op reis, maar ook thuis is het een echte topper voor in je toilettas. Waarom is dit oogschaduwpalletje zo fantastisch? Wij vertellen het je:

Allereerst is het een prachtig doosje. Het is compact en heeft een chique en luxe uitstraling. Wanneer je het doosje opent, zie je zes prachtige neutrale kleurtjes. De lichtste kleur heet Venus, dan komt Foxy, Walk of Shame, Naked 2, Faint en tenslotte de donkerste kleur Crave. Door deze mooie kleurencombo kun je er zelf voor kiezen of je een donkere smokey look maakt of juist een zachte en neutrale look. De pigmentatie van deze oogschaduws is ronduit fantastisch. De eyeshadows zijn wel erg zacht, dus ga niet te hardhandig met het palletje om. Menig beautyblogger loopt weg met dit pallette vanwege de hoge kwaliteit oogschaduws, de hoeveelheid (1,3gram per stuk is bijna net zo veel als een gemiddelde MAC oogschaduw) en het gemak waarmee de kleuren te blenden zijn.

Er is nog iets wat ontzettend fijn is aan dit pallette: de spiegel. Meestal heeft een kwalitatief goed pallette een kleine priegelige spiegel, maar bij het Urban Decay Naked Basics pallette is dat absoluut niet het geval. Met behulp van de ruime spiegel kun je eenvoudig overal je make-up bijwerken. Ideaal voor in de handtas op het kantoor!

Urban Decay is helaas erg slecht verkrijgbaar; het is een showstopper in de collectie van Sephora, maar aangezien deze zowel in België als in Nederland niet meer bestaat, is het een tricky klusje om het Urban Decay Naked Basics pallette in je bezit te krijgen. Gelukkig bestaan er online shops waar je dit pareltje kunt kopen. Heb jij dit geweldige pallette al in je collectie? Dan kun je deze prachtige onderstaande look vast maken. Succes!

NOTFOUND

Terug naar Business