Miss Sixty wordt gekenmerkt als een zeer eigenzinnig designer label dat steeds maar weer op zoek is om de grenzen op het modegebied te verleggen. De grenzen in kleding worden steeds opnieuw opgezocht door gebruik te maken van een zeer uiteenlopend scala aan modellen, prints, stoffen en vormen. Deze verschillende mixen leveren iedere collectie weer de meest eigenzinnige creaties op. Je kunt deze bijvoorbeeld bekijken op de Miss Sixty Online website.

Passie voor vrouwen

De designers van Miss Sixty hebben een zekere voorliefde voor vrouwen en kleding. De collectie mag dan ook altijd bestempeld worden als stijlvol en puurheid. De stukken worden ontworpen met de grootste zorg voor kwaliteit en vormen. Dat er heel veel aandacht is besteed aan ieder kledingstuk is dan ook zeker terug te zien in de kwaliteit.

Knipoog naar verleiding

De Miss Sixty kleding is een grote knipoog naar verleiding. De uitstraling van de kleding is onmiskenbaar en al helemaal als jij erin kan slagen om jouw Miss Sixty items te combineren met de perfecte accessoires. Futuristische aspecten brengen de verleidster in vrouwen naar boven die perfect geaccentueerd wordt door een zeer goede pasvorm. De knipoog kan teruggevonden worden in ieder item; of je nu een strakke skinny jeans, een cocktailjurkje of een top van dit designer label draagt.

Grote populariteit

De verschillende collecties zijn ook iedere keer weer mateloos populair. De items hebben al hun weg gevonden naar veel verschillende kledingkasten. Naast de kleding, zijn ook vooral de schoenen populair, maar ook de andere verschillende beschikbare accessoires. Dit ook omdat ieder item zeer goed te combineren is, ongeacht welke kledingstijl jij ook bezit.

Terug naar Fashion