Voel jij de kerstvibes al?

De mooiste en gezelligste tijd van het jaar komt eraan! Als je wacht op een teken om aan de voorbereidingen voor de feestdagen te beginnen, dan is dit het. De maand december wordt alweer lekker druk: Sinterklaas, kerst en dan ook de aanloop naar het nieuwe jaar. Als je voor december stilaan alle cadeautjes in huis haalt, of tenminste al weet wat je plannen voor eindejaar zijn, bespaar je jezelf een pak zorgen. Geen ongewilde cadeaus kopen omdat wat je eigenlijk wou halen al uitverkocht is, geen last minute kerstinkopen meer, alleen maar genieten. 

Haal kerstkaarten in huis

In deze digitale wereld is het extra leuk om post te krijgen. Rond de feestdagen krijgen we al wat vaker post, want dan vallen de kerstkaarten massaal in de bus. Hoe persoonlijker hoe beter: maak jij dit jaar zelf je eigen kerstkaartjes? Daar kruipt veel tijd in, maar het wordt des te meer geapprecieerd. Met wat knip- en plakwerk maak je al snel een mooie kerstkaart, die je helemaal kan personaliseren, maar ook met verf en penselen kun je eenvoudig aan de slag. Ga je graag helemaal los, maak dan een kerstkaart in een ongewoon formaat of met originele materialen. Wedden dat jouw kaart het beste plekje op de schouw krijgt? 

Koop de leukste kerstcadeaus

Jaar na jaar kerstcadeaus kopen voor dezelfde mensen kan een heuse uitdaging zijn. Probeer daarom doorheen het jaar al goed je oren te spitsen! Wat vinden jouw familie en vrienden leuk? Wat eten, lezen of doen ze graag? Luister goed en stel zo een lijstje op met mogelijke kerstcadeaus, je zult jezelf dankbaar zijn. Hoe vaak is het al niet gebeurd dat je op het moment waarop je een cadeau moeten kopen geen inspiratie hebt? Weet je het echt niet, dan is een goed boek, een setje verzorgingsproducten of een cadeaubon altijd een goed idee. 

Kerstsfeer overal

Een kerstboom en een lichtslinger maken het meteen gezellig, maar er zijn nog oneindig veel andere mogelijkheden om je interieur helemaal in de kerstsfeer onder te dompelen. Het zit ‘m in de details. Plooi bijvoorbeeld servetten in de vorm van een kerstboom, zet kaarsen op de schouw, salontafel en rond de tv of breng wat kerstgroen van buiten naar binnen. Zo gaat je huis ook nog eens lekker ruiken. Een ander leuk ideetje: maak je eigen adventskalender. Met leuke boodschappen voor je familie en vrienden, de lekkerste snoepjes of chocolade of mini-cadeautjes. Dat maakt het aftellen naar kerst nog veel leuker!
 

Terug naar Shoppen