Trends: we proberen ze allemaal te volgen. Toch zijn niet alle trends even populair. Hoewel ze door de fashion minded mensen misschien worden opgevolgd, is de gemiddelde sterveling niet onder de indruk van bepaalde “trendy” items. Zo hebben we 10 vrouwentrends op een rijtje gezet die absoluut niet worden gewaardeerd door mannen. Ben je benieuwd?

Top 10 fashion faux pas volgens de mannen

 1. De tuinbroek is een item dat door veel mannen absoluut verschrikkelijk wordt gevonden. Zelfs met een paar sexy heels is dit kledingstuk te onsexy om mooi gevonden te worden, aldus de mannen.
   
 2. Schoudervullingen. Hoewel een mini schoudervullinkje wel een mooie Balmain-ish look kan creëeren, zijn de mannen toch liever van de smalle, vrouwelijke schouders zoals ze van nature zijn. Dus ladies, haal die schoudervullingen uit je colbertje!
   
 3. Oma kleding. Oftewel: de losse geprinte jurkjes tot over de knie en een platte sandaal (of erger nog: Crocs of Birkenstocks) erbij. Je oma-look is helemaal compleet.
   
 4. Klompjes. De klompjes zijn erg populair sinds Chanel haar modellen met dit schoeisel de catwalk op stuurde. Dat modellen de lompe muiltjes dragen wil niet zeggen dat alle dames er mee weg kunnen komen, aldus de heren.
   
 5. Sokken in hakken. Om eerlijk te zijn hebben we dit zelf ook nooit begrepen. Waarom zou je een prachtig paar heels dragen met een paar dikke, geiten-wollen sokken erin? Als het te koud is om open schoenen te dragen, dan kun je beter kiezen voor een leuk enkellaarsje.
   
 6. Luipaard print. Sommige dames kunnen het hebben, sommige niet. Maar volgens de heren kunnen we dit kittige dierenprintje beter niet dragen. Overigens zijn de heren het er wel over eens dat een klein luipaard detail niet lelijk hoeft te zijn. Dus gooi die mooie luipaardprint sjaal nog maar niet weg!
   
 7. Jumpsuits. Volgens de heren is een jumpsuit alles behalve flatterend. De meeste mannen zien hun vrouw of vriendin dan ook liever niet in een dergelijk kledingstuk. De korte variant, de playsuit, is ook niet echt populair, maar wordt in ieder geval beter ontvangen dan de jumpsuit met lange pijpen.
   
 8. Boyfriend jeans. Wij snappen niet waarom de boyfriend jeans in dit rijtje staat, maar goed, wij zijn dan ook geen heren. Met een paar mooie heels en een mooie top kun je de boyfriend jeans op een super vrouwelijke manier combineren. Blijkbaar zijn de mannen dat niet met ons eens. Hoewel, misschien willen ze gewoon niet dat de ladies hun jeans lenen...
   
 9. Dr. Martens worden gezien als onvrouwelijke schoenen en worden daarom, als het aan de heren ligt, per direct uit de schoenenkast verbannen.
   
 10. De harembroek. De mannen zijn absoluut niet gecharmeerd van de comfortabele harembroek. Dus ladies, laat die harembroek maar in de winkelrekken hangen deze zomer...

Volgens de mannen zijn dit de absolute fashion faux pas voor vrouwen. Ben jij het met ze eens? Of zul je je toch net zo graag hullen in een harembroek en klompjes?

Terug naar Fashion