Het is nú tijd voor de tuin!

Groen is de basis van elke tuin. Het zorgt voor rust, frisheid en zuurstof. Maar groen kan ook gebruikt worden om verschillende ruimtes in je tuin te creëren en te definiëren. Denk aan een grasveld voor spel en ontspanning, omzoomd door bloeiende planten die kleur en diversiteit brengen. De combinatie van verschillende plantensoorten en -kleuren kan een impact hebben op onze stemming en welzijn. Bovendien trekken bloemen vlinders en bijen aan, wat zorgt voor een levendige en dynamische tuin.

Waterpartijen, zoals een vijver of fontein, kunnen een magische touch aan je tuin geven. Het geluid van kabbelend water werkt ontspannend en kan helpen bij het creëren van een serene sfeer. Of het nu gaat om een kleine waterbak of een grote vijver, de reflectie van de lucht en de omliggende planten in het wateroppervlak voegt een extra dimensie toe aan je tuin.

Buitenleven op een hoger niveau

Binnen de grenzen van je eigen tuin kun je verschillende 'kamers' maken die elk hun eigen functie hebben. Een rustig hoekje omringd door weelderige planten is perfect om in alle rust een boek te lezen, terwijl een zonnig plekje met comfortabele ligstoelen ideaal is voor een middagje zonnebaden.

Comfort is belangrijk als je meer tijd in je tuin wilt doorbrengen. Zorg daarom voor voldoende zitplekken, zoals banken, stoelen of zelfs een hangmat. Kies voor materialen die weerbestendig zijn en gemakkelijk te onderhouden, zodat je meubels er altijd uitnodigend uitzien.

Beschutting tegen weer en wind is net zo belangrijk als comfortabele meubels. Hier komen veranda's om de hoek kijken.

Een veranda is een fijne plek!

Veel mensen gaan in deze tijd van het jaar voor het kopen van een veranda. Een veranda kopen is een kwestie van meten en dan goed rondkijken naar wat jij wilt. Een goede zet is om bijvoorbeeld eens te kijken bij een tuinwinkel als Tuinmaximaal. Hier vind je niet alleen veranda’s in alle soorten en maten, maar ook terrasoverkappingen en carports. Je stelt de veranda, terrasoverkapping en carport precies zo samen als jij zelf wilt. Dat regel je gewoon online. Het complete pakket wordt dan al snel bij je geleverd. De montage doe je gewoon zelf. Al zijn een paar extra handjes wel handig. Wanneer je precies de richtlijnen volgt bij het plaatsen van je veranda dan heb je maar liefst 5 jaar garantie. Je vindt de uitleg en verschillende filmpjes op de site van Tuinmaximaal. Zo weet je zeker dat jouw veranda perfect staat!

Wil je ook in hoogzomer profijt hebben van je veranda? Dan is het een verstandige zet om er direct veranda zonwering bij te bestellen. Ook verlichting en verwarming kun je gewoon via de site bestellen.

Dat wordt als Power Vrouw genieten, de rest van het jaar en nog vele jaren daarna!

Terug naar Shoppen